Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1930 niezalogowanych)
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
I kasowac!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Nasi sasiedzi ze wschodu,znalezli wlasciwa alternatywe:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/2...1/SZCZECIN/131019882
homo propaganda
homo to ok. 1% społeczeństwa to w szczecinie powinno ich być najwyżej 4 tyś,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(Bochenek)
Początkujący
AndersB napisał:
...o jakim moim problemie? Jestem od zawsze i bede przeciwko pedofilii. Więc o jakim moim problemie tu piszesz? Rozumie ktoś coś z tego?

Ten też się zapierał, że nie był pedofilem tylko homoseksualistą, bo jego partner z chóru miał 16 lat - "Zmarł były dyrygent chóru Polskie Słowiki. Miał 68 lat" - wiadomosci.onet.pl/poznan/poznan-nie-zyj...pp-mial-68-lat/6hbz4
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Bochenek napisał:
AndersB napisał:
...o jakim moim problemie? Jestem od zawsze i bede przeciwko pedofilii. Więc o jakim moim problemie tu piszesz? Rozumie ktoś coś z tego?

Ten też się zapierał, że nie był pedofilem tylko homoseksualistą, bo jego partner z chóru miał 16 lat - "Zmarł były dyrygent chóru Polskie Słowiki. Miał 68 lat" - wiadomosci.onet.pl/poznan/poznan-nie-zyj...pp-mial-68-lat/6hbz4
Buahahhahaha załóż nowy wątek że jestem pedofilem tępaku niczemu nie jestem aż tak przeciwny jak pedofilii, nie musze tego nikomu udowadniac, gdyby to ode mnie zależało to każdy pedofil zrobił by to 2 razy...
...czyli pierwszy i OSTATNI

QRWA co wy ćpiecie czy pijecie? jakieś wrzuty o zmarłym co miał chłopaka 16-to letniego jaki to ma związek ze mną? czy z awatarem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(Bochenek)
Początkujący
AndersB napisał:
Bochenek napisał:
AndersB napisał:

Ten też się zapierał, że nie był pedofilem tylko homoseksualistą, bo jego partner z chóru miał 16 lat - "Zmarł były dyrygent chóru Polskie Słowiki. Miał 68 lat" - wiadomosci.onet.pl/poznan/poznan-nie-zyj...pp-mial-68-lat/6hbz4 www.mojanorwegia.pl/images/fbfiles/image...452235a1dab8178b.jpg[/img]
(...)

QRWA co wy ćpiecie czy pijecie? jakieś wrzuty o zmarłym co miał chłopaka 16-to letniego jaki to ma związek ze mną? czy z awatarem?

Prosi cię dziewczyna grzecznie o zmianę awatara o pedofilskiej treści, to zmień, co ci szkodzi. Nie jesteś na urodzinach teściowej.
Poza tym postawiłeś młodej na pośladkach popielniczkę i nie tylko. Gardzisz też kobietami?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Bochenek napisał:
AndersB napisał:
Bochenek napisał:
AndersB napisał:

Ten też się zapierał, że nie był pedofilem tylko homoseksualistą, bo jego partner z chóru miał 16 lat - "Zmarł były dyrygent chóru Polskie Słowiki. Miał 68 lat" - wiadomosci.onet.pl/poznan/poznan-nie-zyj...pp-mial-68-lat/6hbz4 www.mojanorwegia.pl/images/fbfiles/image...452235a1dab8178b.jpg[/img]
(...)

Prosi cię dziewczyna grzecznie o zmianę awatara o pedofilskiej treści, to zmień, co ci szkodzi. Nie jesteś na urodzinach teściowej.
Poza tym postawiłeś młodej na pośladkach popielniczkę i nie tylko. Gardzisz też kobietami?
Ja nie dostrzegam pedofilskiej treści na tym zdjęciu ani popielniczki skończ już bo nudne to sie robi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(Bochenek)
Początkujący
AndersB napisał:
Kryspina napisał:
AndersB napisał:
Kastracja dla wszystkich którzy godzą sie żyć w celibacie, posłuchajcie "mądrego wykształconego kapucyna":
wiadomsci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14742181.html

AndersB jest taka prosba. Zmien swoj awatar, bo ma w sobie tresci pedofilskie. Chyba, że wykażesz, ze ta naga osoba na twoim awatarze nie jest nastolatką. Prosba taka do ciebie.
Ok zmienie pod warunkiem że mnie przekonasz co jest nie tak z tą dupą, przyjrzyj sie tej dupie czy ta dupa wyglada na dupe nastolatki twoim zdaniem? Jeśli tak to z Tobą jest coś nie tak Ty głupia dupo Jak dla mnie to jest fajna dupa, a ja lubie fajne dupy
p.s. czyli że niby jak, mam dowód osobisty zeskanować i wrzucic tu tej dupy z datą urodzenia?

Może da do myślenia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok